Perinteiset HTML kotisivut

Kotisivupalvelu - HTML pohjainen kotisivu

Miksi toteuttaa sivusto HTML:ää käyttäen? HTML pohjainen sivusto ei tarvitse tehokasta palvelinta/webhotellia pyöriäkseen kunnolla, staattinen HTML sivusto on nopea ja turvallinen ratkaisu sinulle joka haluat sivuston jota ei tarvitse olla jatkuvasti päivittämässä tai korjaamassa mahdollisen päivityksen aiheuttaman rikkoutumisen johdosta.

Perinteinen HTML kotisivu

Perinteinen HTML kotisivu eli siis staattinen kotisivu on palvelimella olevista tiedostoista koostettu nettisivu, staattinen nettisivu on nopeampi latautumaan kuin dynaaminen nettisivu. Tuotamme aina HTML kotisivut valmiin teeman pohjalle tällä tavalla pystymme rakentamaan kotisivusi mahdollisimman edullisesti, pystymme myös muokkaamaan valmiin teeman aina asiakkaalle sopivaksi. Perinteinen HTML kotisivu ei sisällä teeman muokkaamista.

HTML Kotisivun editointi

Haluatko muokata valmiin teeman erilaiseksi? Teemme kotisivujen ulkoasun editointeja eli muokkaamme sivustosi ulkoasun käyttämällä HTML:ää ja CSS:ää. Pystymme muokkaamaan sivuston juuri sellaiseksi kuin haluat.

Muutostyöt kotisivuprojektin jälkeen

Mikäli sivustollesi tulee tarve muuttaa joitakin tietoja katsomme ne aina sinun kanssa ensin läpi, tämän jälkeen katsomme työmäärään perustuvan hinnan. Keräämme useamman pienen muutoksen yhteen ja laskutamme ne sinulta, pieniä muutoksia ovat esimerkiksi yhteystietojen muutokset tai kuvien vaihtaminen. 5-10 pienen muutoksen hinta on yleisesti ollut kauttamme 30-80€ välistä.