WooCommercen myynnin tehostaminen

WooCommerce myynnin tehostaminen

WooCommerce verkkokauppa on WordPressissä oleva lisäosa joka mahdollistaa verkkomyynnin, rakennamme kustomoituja WooCommerce verkkokauppoja asiakkaillemme. Tehostamme WooCommercea parantamalla sen latautumisnopeutta ja etsimällä ongelma kohtia jotka saattavat estää myyntiprosessia. Verkkokaupan tulisi olla mahdollisimman selkeä, helppokäyttöinen ja ennenkaikkea nopea jotta asiakas pystyy ostamaan tuotteen mahdollisimman nopeasti ilman turhia välivaiheita.

WooCommercen kustomointi

WooCommercesta on mahdollista saada irti enemmän muokkaammalla sitä. Muokkaamme kassasivut, tuotteiden esittely sivut ja muut WooCommercen komponentit parantaaksemme kauppasi myyntiä. Itse myynti prosessi ei saisi olla koskaan yli 3 klikin pituinen. Mikäli verkkokaupassasi hylätään useasti ostoskoreja voi se johtua myyntiprosessin pituudesta tai epäselvistä ehdoista, käymme kanssasi läpi WooCommerce verkkokaupan myyntiprosessin ja mietimme yhdessä ratkaisuja sen korjaamiseksi.

WooCommercen hakukoneoptimointi

Jotta voimme tehostaa WooCommercen myyntiä tulee myös katsoa jokaisen tuotesivun esittely tekstit ja sisältö yleisesti kuntoon. Palvelumme sisältää myös hakusanatutkimuksen eli katsomme millä hakusanoilla kilpailijat myyvät tuotteitaan ja miten sinun kauppasi saadaan nostettua näiden tasolle.