OFF Page hakukoneoptimointi

OFF Page hakukoneoptimointi

OFF Page hakukoneoptimointi eli sivuston ulkopuolella tapahtuvalla hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan siis yleensä linkkejä. Hyvä linkki on sellainen että sen kautta tullaan sivustollesi, eli siis linkin pitää tuoda kävijöitä jotta se on arvokas sivustollesi. Voit tarkistaa ilmaiseksi nykyisen linkkiprofiilisi tilanteen tästä. Sivustosi sosiaallisen median jaot näet tällä työkalulla.

Miten rakennetaan vahva linkkiprofiili

Linkkiprofiilin rakentaminen aloitetaan katsomalla kilpailijoiden linkkejä, osa kilpailijoiden linkeistä on mahdollista saada myös sinunkin sivustollesi. Etsimme myös sivustoja joiden kautta on mahdollista saada linkki minkä kautta tulee liikennettä. Emme tee black hat linkkejä tai private blog network linkkejä koska näistä ei ole hyötyä pitkässä juoksussa, rakennamme linkki profiilit mahdollisimman aidoksi emmekä tee epäilyttävän paljon linkkejä kerralla.

WEB 2 eli some linkit

Myös sosiaallisen median jaot vaikuttavat sivustosi OFF page hakukoneoptimointiin. Onko sivustollasi mahdollista jakaa sisältöä napin painalluksella someen? Jos ei rakennamme sivustollesi some jako painikkeet jotta saat orgaanisesti some jakoja.