Ruoan tilausjärjestelmä ilman komissiota

Ruoan tilausjärjestelmä - Ilman komissiota

Tilaa kauttamme ruoan tilausjärjestelmä ilman komissioita tai kuukausimaksuja, mikäli otat lisäpalveluita näistä tulee erillinen kuukausimaksu. Korttimaksuissa komissio menee nykyisen maksunvälittäjäsi kautta, järjestelmämme ei ota euroakaan komissiota! Meidän järjestelmä on upotettavissa sinun facebook sivullesi ja voit myydä niin somessa kuin oman kotisivusi kautta.

Automaattinen kuljetusmaksu

Tilausjärjestelmässämme asetetaan kilometrimääräinen kuljetusmaksu, tämä kuljetus maksu perustuu google mapsiin ja siihen syötettyyn tietoon. Ruoan tilausjärjestelmämme laskee siis kilometri määrän ravintolasta asiaakkaalle ja määrittää maksun kilometrien mukaan.

Pidä jokainen euro yritykselläsi

Me emme halua viedä yrittäjältä euroakaan myynnistä tämän vuoksi tuotteessamme ei ole komissiota, korttimaksu tavat voidaan liittää olemassa olevan välittäjän kautta (maksupääte). Korttimaksut on kuukausimaksullinen palvelu.

Mobiili sovellus

Mobiili sovelluksesta voidaan olla montaa mieltä, itse en suosittele yhdellekkään asiakkaalle mobiilisovellusta se on täysin turha. Miksi pidän mobiili sovellusta turhana? Ajatellaan tilannetta näin asiakkaana: Itselläni on useampi ravintola mistä tilaan ruokaa ja jos lataisin jokaisen ravintolan sovelluksen puhelimeeni minulla olisi 7 sovellusta, tämä on turhaa kun voin tilata suoraan kotisivun kautta ruoat kotiovelle.

Asiakkaita:

Ciaobella - Ojakkala
Oliivi pizzeria - Nummela

Meidän tilausjärjestelmä pystytään toteuttamaan minkä tahansa kotisivun yhteyteen, voit myös teettää kotisivun kauttamme ilman tilausjärjestelmää kuten Florya - Karkkila.