Laadukkaat WordPress kotisivut

Laadukkaat WordPress kotisivut

Tuotamme laadukkaita kotisivuja WordPressillä yrityksille ja yksityisille henkilöille, rakennamme kotisivut valmiiden teemojen pohjalle tai sitten kustomoimme sinulle sopivimman teeman juuri sinunlaiseksi. WordPressillä olen tehnyt kotisivuja erilaisille yrityksille, affiliate markkinointi sivustoja, peli sivustoja ym. WordPressin saa tarvittaessa taipumaan melkein mihin tahansa niin keskustelu foorumiksi, verkkokaupaksi tai vaikka henkilökohtaiseksi blogiksi.

WordPress kotisivu valmiin teeman pohjalle

Edullisin tapa rakentaa WordPress kotisivu on käyttää valmiita teemoja joita voidaan tarvittaessa muokata sopivaksi, valmis teema säästää aikaa jolloin pystyn tarjoamaan kotisivua huomattavasti edullisemmin. WordPress kotisivua on helppo muokata itse, lisäksi uuden sisällön lisääminen on tehty erittäin helpoksi. Autamme sinua alkuun WordPressin kanssa ja tarvittaessa voimme myös tehdä muutostyöt puolestasi alkaen 30€.

Kustomoitu WordPress kotisivu

Kustomoimme WordPress teemoja tai rakennamme sinulle Divi builderin avulla juuri sinun yrityksesi näköiset nettisivut. WordPress teeman kustomointiin sisältyy aina myös latausnopeuden optimointi eli optimoimme sivustosi mahdollisimman nopeaksi mikä auttaa sivustoasi hakukoneoptimoinnissa. Kustomointi pitää sisällään myös teeman tiedostojen muokkaamisen tai mahdollisesti divin pohjien luonnit, eli saat räätälöidyn WordPress sivuston avaimet käteen periaatteella.