Kotisivupalvelu

WordPress kotisivut

Teemme WordPress kotisivuja alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Käytämme joko valmista teemaa jonka muokkaamme sinulle sopivaksi tai sitten rakennamme sinulle ulkoasun DIVI teeman ympärille. Tarvitsetteko laadukkaita valokuvia sivustollenne? Suosittelemme vahvasti yhteistyökumppaniamme: Niko Laurila. Niko kuvaa koko Suomen alueella erittäin hyviä kuvia ja videoita!

Miten me sitten teemme WordPress kotisivut?

Käymme tässä läpi miten teemme projektit avaimet käteen paketilla, haluatko vain muutostyön sivustollesi? Lue tästä.

Kotisivun tarvekartoitus

Tarve kartoitus

Tarve kartoituksella käydään asiakkaan kanssa läpi mitä tehdään ja millainen sivusto olisi tarkoitus olla. Tarve kartoituksessa katsotaan myös kilpailijoiden sivustoja jotta voidaan tuottaa myös sisällön hakukoneoptimointi samassa yhteydessä yhdessä asiakkaan kanssa. Mikäli päädytte teettämään sivuston kauttamme alamme joko suunnittelemaan uutta ulkoasua DIVIn ympärille tai etsimme yhdessä sivustollesi sopivimman teeman jonka muokkaamme aina jokaiselle asiakkaalle sopivaksi.

Sivuston rakentaminen

Sivuston rakentaminen aloitetaan joko suoraan omaan domainiinne tai sitten luomme projektia varten alidomainin palvelimellemme jotta nykyinen sivusto pysyisi live tilassa uuden sivuston rakentamisen ajan. 

Sivustoa rakentaessa voidaan käyttää joko stock kuvia tai asiakkaalta tulevia kuvia (esimerkiksi Niko Laurilan kautta tilattu kuvaus). Rakennus vaiheessa laitetaan sisältö ja elementit paikoilleen, vaihdetaan fontit ja mahdollisesti muutellaan värejä jotta sivusto saadaan sinulle sopivaksi. Sivustolle voidaan upottaa some kanavat, kartat ja muut mahdolliset upotukset, teemme upotukset niin etteivät ne vaikuta sivuston latausnopeuteen.

Sivuston rakentaminen
Sivuston julkaiseminen

Sivuston julkaiseminen

Kun sivusto ollaan saatu valmiiksi ja asiakas hyväksyy loppu tuotteen voidaan aloittaa sivuston julkaiseminen. Ennen sivuston julkaisua käydään läpi että kaikki toiminnalliset ominaisuudet säilyvät myös live versiossa kuten ne toimi aikaisemmin tuotanto tilassa. Sivustosta voidaan tehdä varmuuskopio asiakkaan halutessa, tämä ei kuitenkaan ole pakollista koska nykyisillä webhotelleilla on olemassa automaattiset varmuuskopioinnit jotka pitävät huolen sivustostasi vaikka sivusto katoaisi.

Muutostyöt

Muutostyöt

Teemme WordPress muutostöitä ja päivityksiä.Muokkaamme niin wordpressiä niin CSS:llä (tyyli), kuin HTML:llä ja PHP:llä (pohjat (template)).

Uusi sivusto

Uusi sivusto

Voimme rakentaa sinulle avaimet käteen periaatteella kokonaan uudensivuston, sivusto voidaan toteuttaa joko valmiin teeman ympärille tai sitten DIVI builderin avulla.

Vanha sivusto

Vanha sivusto

Edullisin vaihtoehto tehdä uusi sivusto on siirtää vanha sisältö WordPressiin tai muokata suoraan vanhaa WordPress sivustoasi.